Benvinguts

Des de la Fundació Nous Cims posem en marxa el 12 d’abril de 2019 la 7a edició de beques del programa ZING amb la finalitat de facilitar l’accés a l’estudi i el desenvolupament d’itineraris formatius de joves en risc d’exclusió pel curs 2019/20.

La sol·licitud es fa a través d’una Intranet online amb l’objectiu d’ampliar el programa d’ajudes i millorar el seguiment de cadascun dels becats. Us informem que el procés d’inscripció per a cada jove pot tenir una durada aproximada de 15 a 20 minuts.

Us informem que una vegada el jove inici els seus estudis passarà automàticament a formar part de la xarxa ZING, que té com a objectiu ser un punt d’unió entre tots els i les joves que formen part de programa. La xarxa oferirà diferents oportunitats formatives i de networking per als diferents perfils de joves. És per aquest motiu que serà imprescindible cumplimentar totes les dades personals de contacte del jove per tal de que estigui assabentat en tot moment del que farem des de la xarxa ZING.

Si és el primer cop que realitzeu una sol·licitud de beca, us suggerim descarregar-vos i revisar els següents documents per a tenir tota la informació preparada:

En tot moment podreu guardar un esborrany de la sol·licitud. D’aquesta manera, si us fa falta alguna informació, podreu sortir de la Intranet i reprendre posteriorment la inscripció en el moment en què l’havíeu deixat.

Us recordem que la sol·licitud d’una beca a través d’aquesta plataforma web l’ha de fer sempre un professional d’una entitat social o educativa que fa el seguiment del jove, no el jove directament. Un mateix professional pot sol·licitar més d’una beca per a diferents joves.

Per on començar?

Si és el primer cop que sol·liciteu una beca, doneu-vos d’alta

Se us demanarà que registreu les vostres dades de contacte i les de l’entitat en la que treballeu, si és que no està ja donada d’alta. Un cop fet això podreu donar d’alta totes les sol·licituds de beques que desitgeu.

Doneu-vos d’alta

Per a qualsevol dubte, comentari o suggeriment podeu contactar a: